Interieurstyling

Interieurstyling voor stijlvol wonen

Niets is fijner dan een huis dat op zo'n manier is ingericht, dat het voor iedereen heerlijk is om in te wonen. Dat betekent dat ieder huis en ook elke ruimte in een huis weer anders kan zijn. Denk alleen al aan de eigen sfeer die verschillende kamers uitademen. Een gezellige woonkeuken bijvoorbeeld, met een grote keukentafel om eindeloos met vrienden aan te eten en te praten. Of een lichte werkkamer die praktisch is ingericht, met fijne stoelen en veel opbergruimte. En natuurlijk een warme woonkamer, met een comfortabele bank en mooie accessoires.

Het sfeervol inrichten van een ruimte en het stylen van een compleet interieur is niet altijd de makkelijkste klus. Omdat een huis erg groot is bijvoorbeeld, of juist erg klein. Omdat u zelf te weinig tijd heeft, het moeilijk vind een interieur in balans te brengen, of omdat u zoveel mooie meubels en accessoires hebt bekeken dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

Het Styling Huys helpt u bij elk project, groot of klein.

Wilt u toch liever zelf uw huis inrichten? Kom dan eens langs in onze winkel in Brielle om inspiratie op te doen. En waar we naast de verkoop van prachtige meubels en accessoires u ook deskundig advies geven over verlichting, vloeren, raambekleding en haarden.

Interieur Styling

INTERIEURPLAN BASIS

Op basis van foto’s van uw huidige interieur gaan wij met een frisse blik zoeken naar een mooie opstelling van uw interieur. Er wordt gekeken naar indeling van de ruimte en interessante materiaal- en kleurcombinaties. Daarbij geven wij adviezen voor de juiste raambekleding, verlichting en een passende vloer. Wij proberen daarbij buiten de gebaande paden te denken.

U krijgt van ons een schetsmatig ontwerp van uw interieur. Om hier een beeld bij te creëren krijgt u van ons een op schaal getekende plattegrond met het ontwerp, een sfeercollage en een bijpassende interieur offerte. Dit plan is van toepassing op het woon- en eetgedeelte van uw woning en bedraagt € 295,-. De afspraken hiervoor vinden plaats in de winkel in Brielle.

INTERIEURPLAN UITGEBREID

Bij dit uitgebreide plan gaan wij naast alles wat u krijgt bij ‘interieurplan Basis’ ook voor een 2e plan als alternatief voor de indeling van uw woning. Wij komen daarvoor bij u aan huis. Bij plan "Uitgebreid" krijgt u ook uitgebreid advies voor uw keuken, hal, vloer en een kleur-en verlichtingsplan.

U kiest voor dit plan als u alles tot in de puntjes willen laten uitvoeren. Na ons bezoek bij u aan huis, ontvangt u van ons twee getekende plattegronden, een verlichtingsplan, collage(s) en bijpassende offertes. Dit plan is van toepassing op de gehele begane grond van uw woning en bedraagt € 595,-. De eerste afspraak vindt plaats bij u thuis, de vervolgafspraken in de winkel in Brielle.

INTERIEURPLAN IN 3D

Wij ontwerpen de desbetreffende ruimte(s) in 3D en hieruit krijgt u vanuit één oogopslag een duidelijk beeld hoe uw interieur kan worden. Dit plan geeft gelijk een duidelijke sfeer en is beter te visualiseren. Dit kan ook heel interessant zijn bij een verbouwing, zodat u goed kunt zien wat er mogelijk is. Verder kunt u van ons een uitgebreid ontwerp verwachten waarbij alles tot in de puntjes is uitgedacht. U ontvangt dan ook sfeerimpressies van het plan (digitale afbeelding van de 3D tekening). Dit plan is van toepassing voor één etage en bedraagt € 795,-. (dit is een vanaf prijs, afhankelijk van de grootte van de woning).

Interieur Styling

Wat kunt u van ons verwachten?

Wat kunt u van ons verwachten na uw keuze voor één van onze interieurplannen?

  • 1 x een kennismakingafspraak bij u aan huis (of in de winkel) met één van onze interieur ontwerpsters; Bij ‘plan Basis’ en het 'plan 3D' is dit een afspraak in de winkel en bij ‘plan Uitgebreid’ is dit een afspraak bij u thuis.
  • 1x een plangesprek, waarin we uw plan presenteren in onze winkel aan de Turfkade 10 in Brielle. U krijgt het uitgewerkte plan, de meubel en sfeercollage(s) met bijpassende interieur offerte; van ons mee naar huis.
  • Vervolgens kunnen wij de door u gekozen meubelen en accessoires voor u bestellen in één keer bij u thuis afleveren en monteren.
  • Als extra optie kunnen wij met het afleveren zorgen voor de puntjes op de “i” door een passende ‘afstyling’ met groendecoraties en accessoires. Dit kost € 195,- inclusief BTW en reiskosten.

“Thuisadvies” of Zakelijk advies

Past één van de interieurplannen niet bij wat u wenst, dan kunnen wij ook een thuis of bedrijfsbezoek verzorgen. Hierbij komt de interieurstyliste bij u aan huis om te adviseren over de styling van uw interieur. U kiest hiervoor als u bijvoorbeeld nog twijfelt over bepaalde elementen in uw interieur en ons advies daarbij wil gebruiken. Dit bedraagt € 90,- per uur inclusief reiskosten.
Voordat wij kunnen beginnen aan het ontwerpen van uw interieur, hebben wij de volgende ‘ingrediënten” van u nodig, u kunt dit via ons e-mailadres info@hetstylingshuys.nl aanleveren.

  • Plattegrond(en) met duidelijke maatvoering.
  • Foto’s en/of filmpjes van de desbetreffende ruimte(s). Deze kunnen wij ook maken bij bezoek aan huis.
  • Pin er op los! Deel uw inspiratie bord met ons via e-mail, zo kunnen wij gelijk zien waar u van houdt. Internet; www.pinterest.com
  • Wilt u bestaande meubelen behouden? Dan willen wij hier graag een foto en de afmetingen van ontvangen.
  • Uw wensen, eisen, ideeën vormen bij ons de basis, heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt of heeft u een voorkeur? Wij vernemen dat graag van u zodat wij dit kunnen verwerken in ons plan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten (reizen regio Voorne-Putten). Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze projecten.