De winkel

Warm, origineel en inspirerend.

Dat is wat wij regelmatig horen van onze klanten als we vragen om de sfeer in onze winkel te omschrijven. Wij willen u als onze klant blij maken met een mooi interieur, prachtige meubels of bijzondere woonaccessoires. In onze woonwinkel in Brielle zijn eigenwijs, stijlvol, stoer en vintage design de stijlen die prominent aanwezig zijn.

Bent u opzoek naar maatwerk meubelen of kasten? Ook kunnen wij meubelen op maat laten maken en werken we met professionele bedrijven, die het uitvoerende werk voor ons kunnen verzorgen, zoals:

Vloerenlegger, aannemer, schilder, stoffeerder, raambekleding adviseur

In onze winkel krijgt u van ons alle aandacht en altijd een eerlijk advies. Als wij bijvoorbeeld denken dat andere materialen, kleuren of woonstijlen misschien beter bij u passen, dan bespreken we dat met u. Zo kunnen we uw smaak en persoonlijke wensen zo goed mogelijk vertalen in een fraai en authentiek interieur dat echt bij u past. 
Onze kracht is om veel verschillende stijlen te laten zien, en de sfeerhoeken in de winkel regelmatig te veranderen. Verliefd op een meubel bij ons in de winkel, maar vind u de levertijd te lang? Geen probleem, bij ons kunt u het meubel gelijk meenemen!

Heeft u meer advies of tijd nodig?

U kunt altijd een afspraak maken met een van onze interieurstylistes om in alle rust bij u thuis uw wensen te bespreken.
Tip! Kijk eens op Pinterest en stel hier een bord samen met interieur ideeën. Wij kunnen deze ideeën vertalen in uw eigen interieur.

Heeft u een cadeaukaart?

Check hier uw saldo.

 

Wanddecoratie

In onze winkel vind u een groot assortiment wanddecoratie. U kunt uw interieur persoonlijk maken door een kunstwerk toe te voegen. Een schilderij op plexiglas, hout, wandkleed of een wandpaneel uit hout gesneden, er zijn vele mogelijkheden! Elk kunstwerk is uniek en op uw woonwensen aan te passen. De collecties in onze winkel zijn divers en uitgebreid. Wij zijn onder andere dealer van Cobra Art, Wandkraft, Umo Art en Urban Cotton.

Groene vingers

Een van de manieren om gezelligheid in uw interieur te brengen is door groendecoratie toe te passen. Dit kan natuurlijk met echte planten maar deze vragen vaak om veel verzorging. In onze winkel en interieurprojecten werken wij veel met kunst groendecoratie. Kom eens een kijkje nemen en ervaar zelf dat kunst niet van echt te onderscheiden is! Benieuwd hoe u groendecoratie kunt toepassen in uw interieur? Wij adviseren u graag.

Ramen, wanden en vloeren

Omdat woningstoffering een vak apart is werken wij graag samen met specialisten in dit vakgebied. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en hebben wij de mogelijkheid u een totaalplaatje aan te bieden. Samen met u kiezen wij de mooiste raambekleding en vloer uit die past bij uw stijl en woonwensen. Ook op het gebied van wandbekleding werken wij met verschillende merken en prijsklassen. Onze collectie boeken is altijd up to date en bestaat uit verschillende patronen, designs en stijlen. Wist u dat wij ook wandbekleding van kurk en hout hebben? De merken waar wij mee werken zijn Arte Wallcoverings, BN walls en Noordwand.

Productonderhoud

Het is natuurlijk de bedoeling dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw meubel. Daarom werken wij met de onderhoud en verzorgingsproducten van Oranje furniture care. Elk materiaal vraagt om een unieke verzorging, laat u zich hier altijd goed over adviseren.

CBW-erkend

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop. Ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer garantie enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels helpen*. Ook bieden ze een extra goede productgarantie.

En gaat er toch iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. In de voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBQ-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale BCW-erkend logo met jaartal. 

CBW-erkend, zeker van uw aankoop!

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over CBW-erkend en de regeling.

* Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend, de exacte voorwaarden, beperkingen en werkwijze staan uitgewerkt in de artikelen van deze CBW-erkend voorwaarden.

 

ONZE MERKEN

In onze winkel verkopen wij een groot aantal merken. Zo kunnen wij u een breed assortiment stijlen aanbieden. Wij werken voornamelijk met merken van Nederlandse bodem, wij hebben geweldige designers in eigen land en de communicatie verloopt altijd gemakkelijk. Leveranciers denken met ons mee en geven ons de mogelijkheid om onze creatieve ideeën door te voeren in onze interieurontwerpen. Hieronder vind u een overzicht van de merken waar wij mee samenwerken.