Penthouse Spijkenisse

In dit project was het de uitdaging om de ruimtes mooi in elkaar over te laten vloeien waarbij je de rust behoud en het zeker niet eentonig mag zijn. Interieurontwerpster Desiree heeft weer laten zien dat met tijdloze meubelen, in combinatie met geweldige kleur- en materialenkeuzes de ruimte tot zijn recht komt. Ook in de hal en slaapkamer heeft Desiree haar stempel achter gelaten door de tinten door te voeren en het lijnenspel terug te brengen. De slimme interieuroplossingen in opstelling en  functionaliteit maakt dit project bijzonder.

Het Styling Huys beleving vanuit de klant:

We zijn zo blij met de inrichting. Desiree zag, na ons eerste gesprek met haar, meteen wat wij wilden maar zelf niet zagen. Het ontwerp is zo verrassend mooi geworden! We zijn er ontzettend blij mee en ook ontzettend trots op!!
 
Vanaf het eerste gesprek tot en met de levering en de aankleding met behulp van de mooie accessoires. Desiree, het was (en is nog steeds) in één woord fantastisch!!
 
Ook een groot "Dankjewel" aan de overige dames van Het Styling Huys die Desiree hielpen met het realiseren van onze droom. 

Fotografie: Emiel van hoeven, MUCH productions.

Geïnteresseerd?

Maak direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Of kom direct in contact door ons te bellen op 0181 - 87 00 50