Onze visie

Over Het Styling Huys

Mensen blij te maken met slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en goed interieuradvies: daar krijgen wij energie van!

Door onze persoonlijke benadering kunnen we elke klant tot in de detail helpen het juiste resultaat te bereiken. Elke klant heeft een andere stijl en ander uitgangspunt. We werken graag met mooie stoffen, bijzondere kunst en originele kleurencombinaties. Gevormd door onze opleiding als interieurontwerper en aan de modeacademie en onze werkervaring als etaleur en decorateur, zijn wij in 2010 gestart met Het Styling Huys.

Binnen ieder project dat wij doen zetten wij vol overgave onze expertise in op het gebied van interieurontwerp en interieurstyling. Of het nu gaat om verkoop van mooie meubels en woonaccessoires of het ontwerpen van een geheel nieuw interieur, wij ontdekken graag het verhaal achter de wensen van onze klanten. Het vertalen van dat verhaal in aansprekende styling en inrichting vinden wij één van de mooiste uitdagingen in ons vak.

Ontmoet ons team

Het Styling Huys werkt met een vast team van interieurstylistes die zich bezighouden met het ontwerpen van interieurs en de verkoop van woonartikelen in de winkel. Daarnaast werken wij op het gebied van woninginrichting en interieurbouw samen met aannemers, schilders en vloerenleggers. Omdat wij ontwikkeling in ons vakgebied en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, stellen wij ieder jaar stageplekken beschikbaar aan stagiaires van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam. Zo bundelen wij de krachten van ons eigen specialisme, professionele vakmensen om ons heen en aanstormend talent op school.

Desiree Mudde Lobs

Desiree Mudde Lobs

Eigenaresse

Petra Holtkamp

Petra Holtkamp

Eigenaresse

Celine Riksman

Celine Riksman

Interieurontwerpster

Jolanda Kremer

Jolanda Kremer

Logistiek & Services

Kas Schonenberg

Kas Schonenberg

Interieurstylist

Cora Zevenbergen

Cora Zevenbergen

Administratie

Bibi van den Berg

Bibi van den Berg

Interieurstyliste

Hester Van Den Bos

Hester Van Den Bos

Interieurstyliste