Over HSH

Over HSH

Onze visie is om mensen blij te maken met slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en goed interieuradvies: daar krijgen wij energie van! Door onze persoonlijke benadering kunnen we elke klant tot in de detail helpen het juiste resultaat te bereiken. Elke klant heeft een andere stijl en ander uitgangspunt. We werken graag met mooie stoffen, bijzondere kunst en originele kleurencombinaties. Daarbij laten we ons onder andere inspireren door onze bezoeken aan beursen zoals: Objet et Maison, Brussel meubelbeurs en de reizen die wij maken en trends uit de modewereld. Gevormd door onze opleiding als interieurontwerper en aan de modeacademie en onze werkervaring als etaleur en decorateur, zijn wij in 2010 gestart met Het Styling Huys.

Binnen ieder project dat wij doen zetten wij vol overgave onze expertise in op het gebied van interieurontwerp en interieurstyling. Of het nu gaat om verkoop van mooie meubels en woonaccessoires of het ontwerpen van een geheel nieuw interieur, wij ontdekken graag het verhaal achter de wensen van onze klanten. Het vertalen van dat verhaal in aansprekende styling en inrichting vinden wij één van de mooiste uitdagingen in ons vak.

Petra
Petra
Eigenaresse
Desiree
Desiree
Eigenaresse

ONS TEAM

Het Styling Huys werkt met een vast team van interieurstylistes die zich bezighouden met het ontwerpen van interieurs en de verkoop van woonartikelen in de winkel. Daarnaast werken wij op het gebied van woninginrichting en interieurbouw samen met aannemers, schilders en vloerenleggers. Omdat wij ontwikkeling in ons vakgebied en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, stellen wij ieder jaar stageplekken beschikbaar aan stagiaires van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam. Zo bundelen wij de krachten van ons eigen specialisme, professionele vakmensen om ons heen en aanstormend talent op school.

Petra  Holtkamp

Petra Holtkamp

Administratie, Trends en ontwikkeling

Petra is het gezicht van de winkel. Bij de inkoop van nieuwe collecties houdt Petra de trends en ontwikkelingen op interieur gebied altijd goed in de gaten. Dit is vervolgens terug te zien in de sfeerhoeken van de winkel. Met haar etaleer achtergrond heeft zij veel gevoel voor styling en etaleren en zet zij dit talent in bij het stylen bij bedrijven en etalages. Ook verzorgt zij de styling tijdens het fotograferen van afgeronde projecten.

Desiree  Mudde Lobs

Desiree Mudde Lobs

Projecten en projectbegeleiding

Desiree kan zich als geen ander verplaatsen in u als klant en kan uw woonwensen vertalen naar een interieurplan om maat. Grote projecten deinst ze niet voor terug en pakt zij met beide handen aan. Als de klant dit wenst neemt zij alle zorg op zich omtrent het begeleiden van een project. Ook heeft Desiree een goed gevoel voor welke meubels & accessoires onze klant aanspreekt en dit vertaalt zich in de inkoop van nieuwe collecties voor in de winkel. 

Nikki   van der Heiden

Nikki van der Heiden

Ondersteuning projecten

Nikki ondersteund Desiree en Petra bij het uitwerken en begeleiden van de interieurplannen. Ook is zij erg goed in het 3D tekenen met SketchUp. Met haar 3D concepten geeft ze u alvast een kijkje in uw nieuwe interieur, zodat u een realistisch beeld krijgt van de indeling.

Dionne  Moret

Dionne Moret

Winkel en styling

Dionne is het vaste gezicht van de winkel. Met veel enthousiasme zorgt zij ervoor dat de winkel er top uitziet en volgens de laatste trends gestyled is. Heeft u vragen over uw interieur? Dionne helpt u graag en adviseert u over nieuwe accessoires of meubels. Ook helpt Dionne u op weg als u geïnteresseerd bent in een uitgewerkt interieurplan.