Ons Team

Wie zijn wij

Onze visie is om mensen blij te maken met slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en goed interieuradvies: daar krijgen wij energie van! Door onze persoonlijke benadering kunnen we elke klant tot in de detail helpen het juiste resultaat te bereiken. Elke klant heeft een andere stijl en ander uitgangspunt. We werken graag met mooie stoffen, bijzondere kunst en originele kleurencombinaties. Daarbij laten we ons onder andere inspireren door onze bezoeken aan beursen zoals: Objet et Maison, Brussel meubelbeurs en de reizen die wij maken en trends uit de modewereld. Gevormd door onze opleiding als interieurontwerper en aan de modeacademie en onze werkervaring als etaleur en decorateur, zijn wij in 2010 gestart met Het Styling Huys.

Binnen ieder project dat wij doen zetten wij vol overgave onze expertise in op het gebied van interieurontwerp en interieurstyling. Of het nu gaat om verkoop van mooie meubels en woonaccessoires of het ontwerpen van een geheel nieuw interieur, wij ontdekken graag het verhaal achter de wensen van onze klanten. Het vertalen van dat verhaal in aansprekende styling en inrichting vinden wij één van de mooiste uitdagingen in ons vak. 


Petra


Desiree

Ons team

Het Styling Huys werkt met een vast team van interieurstylistes die zich bezighouden met het ontwerpen van interieurs en de verkoop van woonartikelen in de winkel. Daarnaast werken wij op het gebied van woninginrichting en interieurbouw samen met aannemers, schilders en vloerenleggers. Omdat wij ontwikkeling in ons vakgebied en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, stellen wij ieder jaar stageplekken beschikbaar aan stagiaires van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam. Zo bundelen wij de krachten van ons eigen specialisme, professionele vakmensen om ons heen en aanstormend talent op school.

Onze
merken