Appartement Hellevoetsluis

Dit nieuwbouw project hebben wij vanaf de bouw mogen begeleiden. Wij mochten mee denken met de complete indeling van de woning. Het 3D ontwerp heeft de klant hierbij enorm geholpen, omdat ze op deze manier een echte beleving van de ruimte kregen. 

De klanten waren gelijk super enthousiast over het ontwerp! Afgelopen jaar hebben we dit project eindelijk kunnen realiseren, en onze klanten ontzettend blij gemaakt met hun nieuwe woning!

Review klant
Vanaf een tekening moesten wij ons nieuwbouw appartement inrichten, van behang tot meubels en aankleding. dit was voor ons best een uidaging. We zochten iemand die alles 'kloppend' zou kunnen maken en onze wensen onze wensen kon vertalen naar hetgeen wat we voor ogen hadden. We wilde de inrichting 'hotel chique'. Zwart met een combi van rustige kleuren en een goud randje, waar alles tot aan accessoires toe bij elkaar zou passen. 

Dat is meer dan gelukt! alles klopt. 
Desiree heeft ons vanaf het eerste moment letterlijk beeld kunnen geven in een 3D ontwerp, met ons mee gedacht om de ruimtes optimaal te benutten en alles op elkaar af te stemmen. We zijn in alles ontzorgd, het resultaat is prachtig en past helemaal bij onze wensen. Elke dag nog zo trots en blij met dit resulaat.

Dank aan Desiree en haar geweldige team.

 

Interieurontwerper: Desiree 
Fotografie: Emile van Hoeven 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Maak direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Of kom direct in contact door ons te bellen op 0181 - 87 00 50