De Brielsche Aap

Voor dit geweldige restaurant zijn wij uitgedaagd om creatief om te gaan met kleuren, materialen en patronen. De stijl is eclectisch en dit betekend dat verschillende stijlen gemixt worden en er veel kleur toegepast wordt. De basis van een strak pand met licht betonnen vloer zorgt voor rust. Dit geldt ook voor de eiken tafels en de stalen onderstellen die door heel het restaurant terugkomen. De stijlen van de meubels, kleurgebruik en materialen zorgen voor warmte en gezelligheid.

Er is gebruik gemaakt van verschillende tafelopstellingen en ruimtes, zoals de ronde tafels en de stalen huisjes. Door deze verschillende opstellingen krijgt de bezoeker het gevoel echt een eigen ruimte te hebben in het restaurant en gezellig kan ontbijten, lunchen of dineren met familie en vrienden.

Drink heerlijke koffie in een van de woonkamers en schuif daarna aan voor een lunch of diner. Bij de Aap kan het allemaal! Eigenlijk is De Brielsche Aap niet te omschrijven en voor één gat te vangen.. Dus wij nodigen u uit om een keer langs te gaan en te ervaren hoe bijzonder deze plek is en te ontdekken wat dit eiland nog meer te bieden heeft!

Fotografie: John van der Linden
http://www.jvdlfotografie.nl

Geïnteresseerd?

Maak direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Of kom direct in contact door ons te bellen op 0181 - 87 00 50