Onze werkwijze

Het Styling Huys biedt totaalconcepten voor interieurs. Van een enkele fauteuil tot een totaalinrichting. Wij bieden slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en een goed interieuradvies. Na een eerste kennismaking maken we een passend plan, dit presenteren wij tijdens de vervolgafspraak. Hierin bespreken we en onderbouwen wij het plan met een uitgebreide plattegrond, bijpassende collages en een moodboard met prachtige materialen. We begeleiden vanaf de eerste plannen tot en met de laatste afstyling.

Stap 1

Kennismaking

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze stylistes. Wij nemen uitgebreid de tijd onder het genot van een heerlijke kop koffie om jouw woonwensen te bespreken. Samen met jou gaan wij het creatieve proces aan om al jouw droomruimte te creëren.

Stap 2

Voorbereiding

Een passend advies begint altijd met de juiste voorbereiding. Neem foto’s en een plattegrond van de desbetreffende ruimte mee naar de afspraak. Op deze manier krijgen wij direct een goed beeld en kunnen wij direct met jou aan de slag. Neem eventueel een moodboard mee naar de afspraak, zo krijgen wij direct een beeld welke materialen en kleuren jouw voorkeur hebben. Tijdens de afspraak bespreken we de ruimtes die we gaan aanpakken en wat jouw woonwensen zijn.

Stap 3

Het adviesgesprek

Na de afspraak gaan wij aan de slag met een voorstel. Dit verwerken wij in een uitgebreid interieurplan. Vervolgens presenteren wij het plan in onze winkel aan de Turfkade 10 in Brielle. Tijdens dit gesprek gaan wij met jou om de tafel om alles te bespreken en zorgen we er samen voor dat we tot een prachtig eindresultaat komen. Na afloop van het gesprek krijg je het uitgewerkte plan, de meubel en sfeercollage(s) en de bijpassende offerte van ons mee naar huis.

Stap 4

Realisatie

Na akkoord gaan wij aan de slag met het bestellen van alle items. Wanneer alles bij ons binnen is nemen wij contact met je op om een afleverafspraak in te plannen. Vervolgens komen onze chauffeurs alle spullen bij je thuis leveren en zorgen ze ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Je kunt direct genieten van jouw droominterieur.