Appartement Brielle

Dit oude schoolgebouw is gerenoveerd tot een prachtig luxe appartementencomplex. Er is zoveel mogelijk tijd en energie gestoken om de monumentale sfeer en constructie te behouden. Het hoge plafond in de woning zorgt voor veel natuurlijk daglicht en straalt hierdoor veel karakter uit. De wensen van de klant waren een warm, kleurrijk en zeker geen saai interieur.

In de woning valt je oog direct op het fotobehang achter de bank. De bewoners vonden het leuk om de historie van het pand terug te laten komen in hun interieur. Het fotobehang is dan ook een print van een oud schoolgebouw, een leuke knipoog naar de historie van het pand. Naast de blauwe kleuren die je terug ziet in het behang is het interieur aangevuld met andere kleuren zoals oker, roze en goudkleurige elementen. Ook is er gebruik gemaakt van warme materialen zoals velours, stof en verschillende houtsoorten.

De keuken hebben wij in samenwerking met Smart Design keukens ontworpen en gerealiseerd. De zwarte keuken hebben we gecombineerd met een warme houtsoort, door deze combinatie komt het gehele interieur samen en is er een ontzettend mooie balans gevonden. 

Het is een kleurrijke, unieke en rustige woning geworden. Wij kijken terug op een enorm leuk project en samenwerking met de klant en onze partners.

 

Interieurontwerper: Petra
Fotografie: Emile van Hoeven 

Geïnteresseerd?

Maak direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Of kom direct in contact door ons te bellen op 0181 - 87 00 50